söndag 14 september 2008

Kantarell- och Broccolifylld Pastabakelse

En ny innovation som innebar ett visst mått av nervositet. Jag hade ingen aning om det här receptet skulle funka men det gjorde det! Kanske inte det lättast receptet och borde nog inte tillagas om man inte har bakat pasta åtminstone ett antal gånger.

Fyllningen
kantareller
broccoli
vitt vin
créme fraiche
cream cheese
salt
peppar

Fräs kantarellerna, salta och peppra. Tillsätt vitt vin. Sänk värmen och tillsätt créme fraiche och broccoli. Tillsätt creamcheese sist och smaka av med salt och peppar.





Nu till själva bakelsen!
Om du använder maskin så sätt ihop två längder så det blir en bred. Skär till den till en stor kvadrat. Vik sida till sida och tryck ihop från hörnen halva vägen upp. Fyll bakelsen när alla kanter sitter ihop halvvägs upp. Tryck därefter ihop hela vägen upp. Ångkoka i ca 10 minuter.


blog comments powered by Disqus