söndag 1 juni 2008

Vårrullar med kantarell, spenat och rotselleri

Vi är på gång och ska flytta ut ur vår lilla lägenhet och håller därför på att tömma kyl och frys så gott det går. Detta ger upphov till lite ny maträtter som där ingredienser blandas på ett litet slumpartat sätt. Dessa vårrullar blev alldeles ypperliga och rekommenderas varmt!



Ingredienser:
spenat
rotselleri
broccoli
kantarell
oliver
vitlök
curry
salt
peppar

Vårrullsblad



Steck rotselleri och vitlök, sänk värmen och lägg i spenat, kantarell, oliver, broccoli. Krydda med curry (inte så mycket), salt och peppar. Lägg sedan blandningen i vårrullsbladen, vik in kanterna och rulla. Lägg dem på välojad plåt med skarven nedåt och pensla med olja. Grädda tills de får fin färg.


Oliver med kärna är nästan alltid godare än urkärnade. Kärna ur dem genom att trycka dem platta med något (exempelvis olivburken) och ta sedan ut kärnan

blog comments powered by Disqus